HotSpot är en fullservicetjänst där allt från router och installation till löpande rapportering och support ingår.


Ni får en egen Wi-Fi router som är konfigurerad specilellt för Wi-Fi och förprogrammerad att kommunicera med vår VPN server.

router

Vi skapar er inloggningssida med inloggning via sociala medier eller e-postadress, samt kopplar samman inloggningen med just ert HotSpot.

Vi utformar även inloggningssidan så att den passar er grafiska profil med logotyp. Vill ni exponera logotyp för sponsorer eller bannerannons på er inloggningssida kan vi även ordna detta.

landing

Vi kan även skapa, eller länka till, omdirigering sidor dit man kommer efter att ha loggat in. Det kan exempelvis vara er mobila webbsida, kampanjsida eller erbjudandesida. Har ni en egen app, kan vi även skicka besökaren till nedladdningssidan på Appstore. Eller varför inte dirigera om till er Facebooksida eller Twitterflöde, så kommer ni garanterat få mängder av nya följare.
Ni får även dekaler och skyltar att sätta på ytterdörr eller i lokalen som talar om att ni erbjuder gratis Wi-Fi. Vi har ett flertal olika layouter att välja bland.  Vill ni ha en egen layout kan vi naturligtvis hjälpa till att ta fram en som passar er grafiska profil.

skyltar

I vår mest avancerade lösning HotSpot Social+ sker all kommunikation via en Virtual Private Network (VPN) uppkoppling som bevakas manuellt 24 x 7 Vi är dessutom den enda leverantör som kan erbjuda 256 bitars SLL kryptering, vilket innebär att både ni och era kunder är skyddade från läckor, hackers och andra potentiella säkerhetsrisker.

sll

Vi levererar månadsrapporter över antal besökare. Använder ni inloggning med kunddata, eller social inloggning får ni även demografi (ålder, kön, bostadsort)

stat

Vi levererar även listor över besökarna med namn, e-postadress, bostadsort och annan data om sådan finns.

excel

 

 

 

 

 

support

 

 

 

 

 

I HotSpot ingår support under kontorstid, via telefon eller epost. Vikan även hjälpa er med konsultation och frågor som rör marknadsföring i ert Wi-Fi, exempelvis bannerannonser eller push-meddelanden

I HotSpot ingår även möjligheten till marknadsföring mot era Wi-Fi användare såsom bannerannonsering,  kampanjsidor, kundundersökningar, sponsorer etc. Konstanden för kampanjer ligger utanför grundpriserna och debiteras separat.

Läs mer här

Marknadsföringsmöjligheter med HotSpot

 • SMS-Kampanjer
  Vi kan göra sms utskick till era Wi-Fi användare, eller selektera sms utskick efter ålder och kön. Det går både att skicka sms och mms. Utskicken kan dessutom schemaläggas att exempelvis skickas den 25:e varje månad i samband med lön.

  Bannerannonsering
  HotSpot har även en inbyggd annonsserverserver för effektiv, riktad bannerannonsering. Ni kan välja mellan topp eller botten banner. Det får även att ställa in antal visningar och schemalägga olika banners. Har ni flera HotSpot installationer (butiker restauranger etc) kan ni välja exakt när och var annonserna skall visas innom ert nätverk. Behöver ni hjälp att sälja annonsplats, så samarbetar vi med ett annonsförsäljningsföretag som kan sköta detta åt er på provisionsbasis.

  Sponring
  Finasiera, eller tjäna penga på ert Wi-Fi med sponsorer. Ni kan antingen välja att lägga er sponsors logotype på inloggningssidan exempelvis ”Vårt Wi-Fi sponsras av Carlksberg”.  Alternativt låta en eller flera sponsorer synas med bannerannonser. Har ni många användare och flera olika leverantörer kan ni till och med göra ert Wi-Fi till en intäktskälla!

  Kampanjstartsidor & tävlingar
  Omdirigera era Wi-Fi användare till en specifik kampanjsida under en begränsad tidsperiod.
  Alternativt en tävling där Wi-Fi användarna kan vinna något genom att exempelvis svara på frågor eller rösta.

  Rabattkuponger
  Vi kan även skapa mobila rabattkuponger som användaren kan lösa in genom att visa upp mobilen i kassan, eller för servitrisen etc.

  Epostkampanjer
  Vi kan även hjälpa till med produktion och utskick av epostkampanjer eller nyhetsbrev till era Wi-Fianvändare. Vi erbjuder även produktionstjänster och system för mailutskick, uppföljning och statistik.


 • facebook
 • youtube
 • twitter