Vi erbjuder lösningar för alla branscher med besökande kunder, från caféer till idrottsarenor


Konkurrensen hårdnar allt mera om kunderna. Genom att erbjuda gratis Wi-Fi kommer flera att välja er butik framför konkurrenternas. Vår lösning ger erdessutom något tillbaka, beroende på vilken lösning ni valt kan ni få veta väldigt mycket om era kunder och kan kommunicera med dem även efter besöket.

Med HotSpot Social kan ni få ytterligare information om användaren loggat in via sociala medier, t.ex. ålder, kön, intressen osv.

Om ni har flera butiker eller ingår i en kedja kan vi skapa zoner, t.ex. Stockholm, regioner, län eller hela Sverige. Ni kan sedan rikta aktiviteter och erbjudanden i de olika zonerna.

Att räkna hem lösningen i form av ökad försäljning och lojalare kunder är endast ett samtal bort.

Dagens konsumenter är kräsna i valet av restaurang, bar eller café. Vad är det får de att välja ett ställe framför ett annat? En mera avgörande roll är om det finns gratis Wi-Fi eller inte, framför allt om det är turister då datatrafik är kostsam för dessa. För 79% är det direkt avgörande för (Analysis Mason, 2013).

Vi har även möjlighet att tillhanda engångskoder så att det är just era kunder som använder ert Wi-Fi.
Vi erbjuder en unik och säker Wi-Fi lösning som ger er restaurang, café eller bar fler nöjda och lojala kunder.

Att som nattklubb eller nöjeslokal kunna erbjuda gästerna gratis Wi-Fi ökar både kundnöjdhet och lojalitet.

En stor grupp som ständigt söker efter gratis Wi-Fi är turister, eftersom kostnaden för datatrafik till utlandet ofta mycket hög, det är även viktigt för era stamgäster då över 35 % kopplar upp sig mot öppna nätverk(Cisco maj 2012). Det är många som kontinuerligt gör uppdateringar i social media.

Med en Wi-Fi skylt på dörren kommer ni kunna locka in förbipasserande turister som besöker er istället för er konkurrent.

Genom att erbjuda gratis Wi-Fi får ni ytterligare ett argument som gör att konsumenten kanske väljer att besöka just ert köpcentrum eller er butiksgata. Erbjuder ni redan gratis Wi-Fi har ni nu möjlighet att jämföra er befintliga lösning med vår.

Fråga er själva – Vad får VI som köpcentrum ut av att erbjuda gratis Wi-Fi, mer än nöjdare kunder?

Vi erbjuder en Wi-Fi lösning som ger ert köpcentrum fler nöjda och lojala kunder, samtidigt som ni med våra inloggningslösningar har möjlighet att bygga ett unikt kundregister och marknadsföra er mot era besökare. Både med gemensamma aktiviteter eller låta butikerna göra riktade kampanjer.

Vi erbjuder en unik och säker Wi-Fi lösning som ger er idrottsanläggning eller arena fler nöjda besökare, samtidigt som ni kan bygga kundregister och får möjlighet att kommunicera med dem via banners, epostutskick, erbjudanden eller kampanjsidor.

Tänk er möjligheten att kunna skicka information om kommande matcher eller konserter till personer ni vet har besökt liknande evenemang. Eller att kunna marknadsföra kommande matcher i ert eget Wi-Fi mitt under ett pågående match och länka direkt till TicNet!

Det går även att låta sponsorer bannerannonsera i ert Wi-Fi, vilket gör att det (banner annonsering är särskrivet) förvandlas till en intäktskälla, samtidigt som ni får en ny marknadsföringskanal.

Tillgång till Wi-Fi är i många fall avgörande i valet av campingplats. Att som campingägare erbjuda internet, är en affär som kommer räkna hem sig själv flera gånger om i form av flera besökare men även öka era intäkter om Ni väljer att ta betalt för tjänsten.

Vi kan erbjuda följande lösningar:

Ta betalt för Wi-Fi
Vi kan även erbjuda möjlighet att ta betalt för Wi Fi genom att varje kund får en unik kod.

Sponsorer och annonsering
Tjäna pengar på ditt Wi-Fi genom att låta andra företag på orten synas med annonser

För festivaler och eventarranggörer öppnar våra Wi-Fi lösningar helt nya marknadsföringsmöjligheter.
Genom att erbjuda gratis Wi-Fi får ni nöjdare besökare. Men i kombination med möjligheten att samla kunddata såsom e-postadress och/eller mobilnummer får ni dessutom tillgång till besökarnas kontaktuppgifter som ni sedan kan använda i marknadsföring av kommande event.

Ni kan dessutom låta sponsorer eller annonsörer finnansiera allt!